Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Butikstyveri – kom tyvene i forkøbet med moderne teknologi

RFID-chippen er fremtidens løsning mod butikstyveri. Denne varesikring kan tilpasse sig individuelle sikringsløsninger for den enkelte butik, til det valgte og ønskede design. Det kan opdages på afstand, hvorvidt værdigenstande er stjålet fra forretningen med en RFID-scanner. EasySCAN tilbyder den nyeste teknologi inden for feltet.

Kameraovervågning og spejle er afskrækkende for butikstyve, dog kan disse sikringsløser være nemme at undgå. De traditionelle alarmer er ofte effektive, men mange butikstyve meget øvede i disse og kender mange tricks til at undgå at udløse alarmen i døren. En anden kendt metode til at mindske tyveri fra butikken, er alarmen, der indeholder en farvepatron. Desværre opstår der ofte det problem at de udløses ved påsætning eller aftagning og kan dermed skade varen.

Den nye og intelligente form for sikringsløsning sikrer, at man kan kontrollere hvad der forlader forretningen. Svind kan mindskes markant med denne smarte løsning. Derudover er det muligt at fange tyveri som ikke engang overvågningskameraerne kan.

Løsning mod butikstyveri, der virker i praksis

Det smarte og innovative ved en RFID-scanner og RFID-chips er, at scanneren ikke skal have direkte kontakt med chippen. Det vil sige at har tyvene gemt dine produkter eller varer i deres jakke eller taske kan scanneren stadig opfange det. Da det er muligt at stå hele fem meter fra chippen, behøver man ikke engang stå tæt på en formodet butikstyv for at afsløre vedkommende.

Man undgår også den direkte konfrontation, hvor man bliver nød til at gennemtjekke tasker manuelt. Nu kan det blot gøres med en scanner, hvor man helt nøjagtigt ved hvad der stjålet indenfor nogle sekunder. Her kan det ses hvordan en sådan løsning kan virke i praksis.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på varesikring mod butikstyveri på 29 99 38 57 eller ved e-mailen info@easyscan.dk.

Se også:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev