Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Avanceret stregkode bygget på radiofrekvenser

Hos EasySCAN tilbyder vi det man populært kan kalde fremtidens stregkode, da teknologien har egenskaber der ligner den traditionelle stregkode. Radiofrekvens Identifikation, også kaldet RFID, er fremtiden. Den traditionelle stregkode er under kategorien med line-of-sight teknologi, som kræver tæt kontakt mellem scanner og stregkode, før scanningen registreres. Disse koder kan registreres op til 5 meter med en RFID læser, som gør at den ikke skal scannes direkte og trackes ved brug af radiofrekvenser.

Idet chippen skannes på afstand, betyder det, at det ikke bliver ødelagt eller beskidt som en traditionel stregkode. Samtidig har det ingen indflydelse at stregkoden bliver slidt. Her øges effektivitet, da man undgår spildtid mellem defekte stregkoder, som skal registreres og indtastes manuelt. Derudover opnås øget effektivitet ved at man ikke skal scanne stregkoden enkeltvis, men at man kan skanne op til 100 stk. per minut.

Moderne stregkode øger effektivitet i din forretning

Effektivitet er et nøgleord for enhver detailhandel – hvordan minimerer man spildtid bedst muligt? Ventetiden i tøjbutikken, logistikken og den generelle varestrøm forkortes ved brug af den avancerede stregkode teknologi, idet samtlige varer skannes i varekurven eller europallen samtidig. Spildtiden med at scanne hver enkelt vare elimineres permanent, således øges kundernes tilfredshed med mindre ventetid. Fremtiden for en nemmere varestrøm påvirker således både erhverv og slutforbrugere.

Da kunder kan ekspederes på kortere tid, vil det alt andet lige formindske spildtid, skabe tilfredshed og dermed øge omsætningen for din virksomhed. Ved lettere at kunne udføre det administrative arbejde, giver det mere tid og overskud til at give den enkelte kunde en god oplevelse. Hurtigere scanninger og dermed hurtigere ekspedition er også afgørende for god kundeservice.

Kontakt os

Hvis din forretning skal være en del af fremtiden, træffes vi på 29 99 38 57 eller info@easyscan.dk. Vi rådgiver jer til den bedste løsning til netop jeres butik.

Se også:

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev