Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

RFID i detailhandlen

RFID er en avanceret teknologi, der fungerer som et moderne alternativ til stregkode, der kan effektiviserer de fleste processer forbundet med detailhandlen. Den moderne teknologi, gør det muligt at scanne uden direkte kontakt mellem læseren og chippen. Informationerne indsamles ved en afstand på helt op til fem meter. En RFID læser skal sigte mod produktet, hvorfra informationerne indsamles. Man kan dermed sparer tid i forhold til at de pågældende varer ikke nødvendigvis skal  på disken eller kassebåndet. Derudover kan man scanne flere varer på samme tid.

RFID chippen indeholder et unikt varenummer, hvorfra alt data kan indsamles på afstand hurtigt og nemt. Dette er derfor også et redskab til at kunne lave varebestillinger, varemodtagelser, genbestilling og opfyldning. Derudover kan man også lave status af hele forretningen og lageret i et helt andet tempo. Dette øger tilfredsheden for kunderne, da produktet nemt og hurtigt kan gå gennem købsprocessen samt varestrømmen. Dine medarbejdere kan nu prioritere kunderne i forretningen, fremfor at bruge unødvendig tid på at gøre det administrative arbejde. Mere tid brugt på kunden vil øge tilfredsheden, og ikke mindst skabe en loyal kundeskare.

RFID chippen øger effektiviseringen på den gode måde

Stregkoden RFID forkorter tid brugt på status optællinger i din forretning, og dermed er der også penge at spare. I stedet for at bruge tid på at indtaste hver enkelt vare, skal man blot bruge den avancerede chip, som automatisk indhenter den nødvendige data for de varer som er indenfor rækkevidde af scanneren.

I en butik med et stort udvalgt af produkter i sit sortiment, kan det let tage en hel dag på at lave en statusoptælling. Hele personalet bliver oftest også indkaldt til at optælle. Ved brug af RFID chippen kan det gøres på kort tid, og alt det kræver er én enkelt medarbejder.  Hvis chippen integreres i hele butikken, har teknologien flere fordele.

Man kan vælge at udbrede teknologien i hele butikken, så RFID mærket også virker som en tyverisikring. Chippen kan forbedre kundeoplevelsen i prøverummene, hvor kunden let kan scanne produktet. Her vil der komme relevante oplysninger op, som for eksempel hvad produktet er lavet af, hvor det er produceret og selve prisen.

Se vores info videoer og bliv klogere på, hvordan den avancerede teknologi kan implementeres i din butik og hvilken virkning chippen har på selve varestrømmen og kundeoplevelsen.

Se også:

rfid

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev