Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Hurtig status giver tid til kunderne

At lave status i en butik er noget, som alle, der har arbejdet i butik kender til. Det er desværre en nødvendighed, som tager lang tid. Det behøver dog ikke at være tilfældet, da det sagtens kan være noget, som kun tager et øjeblik. Vi kan tilbyde en helt ny teknologi, som gør, at du ikke behøver at gå rundt og tælle varer i din butik. Med RFID chips på varerne og en RFID-scanner kan du foretage en hurtig status.

Det er dyrt at have medarbejdere til at gå rundt og tælle varerne i butikken. Derfor er det bedre at gøre dette ved hjælp af de nyeste teknologier på markedet. Tiden sparet på at udføre en komplet statusoptælling giver dig og dine medarbejdere mere tid med kunderne, og forbedre dermed også deres oplevelse af butikken.

Scanner kan bruges til hurtig status

Med en RFID scanner kan du tælle varerne i din butik meget hurtigt, da det blot kræver, at scanneren er i en vis afstand fra den pågældende vare. På den måde kan du blot ved at føre scanneren over produktet få registreret det pågældende produkt i systemet. Med en scanner kan du læse op til 500 varer i sekundet – altså en stor reduktion i tid til at lave statusoptælling. Du behøver således ikke at have medarbejdere til at gå rundt og manuelt tælle de forskellige ting, da det ikke længere er nødvendigt.

Da tidsomkostningerne ikke er så store som med de manuelle optællinger, så kan man med fordel lave hurtig status oftere. Dermed har du et komplet overblik over din varebeholdning, og du kan holde styr på hvornår det er nødvendigt at bestille nye varer i en bestemt farve eller størrelse hjem. Status har aldrig været nemmere!

Er du i tvivl om, hvorvidt denne RFID teknologi vil gøre det nemmere for dig at foretage hurtig status, kan du blot kontakte os på 29 99 38 57, da vi hellere end gerne vil vejlede dig.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev